Nieuwe brochure Hermespaintings.nl

Door de jaren heen heb ik diverse boekjes en portfolio’s samengesteld. Met de nieuwe site en vormgeving ontbrak het nog aan een nieuwe brochure.  Kort, overzichtelijk en toch een herkenbare weergave van wat ik doe. Niet makkelijk om mijn ‘stijl’ te vertalen naar drukwerk. Een ander medium vergt een andere werkwijze. Kortom, ‘vertalen’ van stijl en het terug laten komen van die dingen die Hermespaintings van mij ‘Walter’ maken…

Inmiddels is de nieuwe brochure klaar.  De nieuwe stijl en vormgeving van hermespaintings komt ook in de brochure terug. Op een bijna onopvallende manier. Veel witruimte en zorgvuldig gebruik van uitlijning en spatiëring. Herkenbare elementen terwijl het toch een ander medium is. De brochure is door Samen-1 Communicatie in een speciaal formaat ontwikkeld. Erg handig: hierdoor kan deze op verschillende manieren ingevouwen worden zodat er verschillende voor~, achter~ en binnenzijdes ontstaan.

Wellicht laat ik de brochure op een later moment ook nog als drukwerk vervaardigen. U kunt hem in elk geval nu al downloaden door op deze link , op de foto of op het PDF logo onder dit artikel te klikken. In nieuwe artikelen zal standaard de foto ‘klikbaar’ zijn als ook het download logo.

Veel plezier gewenst, Walter Hermes

Logo van PDF downloads op hermespaintings.nl

default