Op de tekentafel…

De eerste aangepaste en nieuwe ontwerpen voor een volgende website zijn klaar. Het plan is namelijk om mijn kunst meer te presenteren in zowel een huiselijke als bedrijfsmatige “omgeving”. De oude provider leverde, zo bleek in de praktijk, (te) veel beperkingen op om de site uit te kunnen bouwen zoals ik die, met Samen-1 Communicatie, in mijn hoofd heb.

Met de overgang naar mijn nieuwe provider, die niet alleen veel goedkoper is maar ook nog eens ondersteuning biedt om met de allernieuwste internet-technieken te kunnen werken, kan ik nu vrij het perfectioneren van mijn site onder handen gaan nemen.

Vormgeving hoort daar – opnieuw – ook bij. Het idee is om naar een nog meer “open”, zelfs bijna afwezige vormgeving te gaan. Minimalisme zogezegd. Zodat het navigeren naar de verschillende onderwerpen, functies en de galerie nog makkelijker en overzichtelijker wordt. Ook zal video een belangrijke plaats in gaan nemen. Bij de oude provider stuitte dat op allerlei (kosten- en technische) problemen. Op de tekentafel… komen nu steeds meer ideeën. Nieuwe inzichten vooral. Want kunst is vooral, moet zelfs vooral, toegankelijk zijn. Gezien en “beleefd” kunnen worden.

Het afgelopen jaar heb ik een totaal nieuwe techniek bedacht, wellicht min of meer uitgevonden. Ik kan alvast vertellen dat deze nieuwe techniek totaal nieuwe, unieke kunstwerken mogelijk maakt. Figuratieve schilderkunst op een totaal eigen wijze zoals u dat nog nooit eerder hebt gezien. Het maakt mijn kunst als het ware in meer dimensies, bijna 3-D. Het maakt dat u, als opdrachtgever en liefhebber, mijn kunst op een totaal Moneygram agent nieuwe manier kunt beleven. En een werk op verschillende manieren kunt ophangen. Dynamisch spelen met hoe u het kunstwerk in uw ruimte thuis of in uw bedrijf het beste/mooiste tot zijn recht vindt komen.

Nieuwsgierig? Binnenkort volgt meer informatie. Over mijn nieuwe werkwijze en nieuwe kunstwerken. In een nog meer uitnodigende vormgeving. Want kunst, mijn kunst, staat nooit stil. Ontwikkelt. Verandert. Evolueert zo u wilt. En gaat met de tijd mee. Op de bijna (spreekwoordelijke) tekentafel, alhoewel een fictieve tekentafel in mijn hoofd, liggen continu ideeën. Van mijzelf, van mijn opdrachtgevers, van Samen-1 Communicatie. Alles wat op de tekentafel ligt, gaat een geheel eigen weg. Het inspireert mij tot “meer”, tot “anders” en “beter”. En bovendien tot vernieuwing. Omdat ik als mens nooit stil sta bij wat ik gemaakt heb maar juist bij mijn volgende werk en ideeën. Dat is wat ik ook veel van anderen terug hoor. Duidelijk herkenbaar werk met een eigen stijl. Steeds vernieuwend in technieken, materialen en uitvoering. Trendsettend, zei iemand kort geleden. Of dat werkelijk zo is, laat ik graag aan u over. Feit is wel: mijn ideeën en inspiratie nemen alleen maar toe en ik sla daar mijn eigen nieuwe wegen mee in. Ik zou zeggen, blijf in contact met mij, via de website en persoonlijk. Want uiteindelijk bent u een van mijn belangrijkste inspiratiebronnen. Hoe u mijn kunst ervaart en tot u neemt. Geïnspireerd door u, gemaakt voor u. Trendsettend? Of: een kunstenaar met een hart en oog voor zijn klanten. Toegankelijk is misschien een beter woord. En laat dat nou precies de kern zijn van de nieuwe plannen op de tekentafel… Toegankelijk.

default