Vernieuwd portfolio

23 september 2014: ik heb veel nieuwe werken aan mijn portfolio toegevoegd U kunt deze vinden onder “Galerie > Portfolio” of door HIER te klikken.

Inmiddels heb ik ook redelijk veel aanvragen van Harley-liefhebbers om hun motor tot een mooi en uniek schilderij te verwerken. Omdat ik zelf ook een zeer enthousiaste Harley-rijder ben, doe ik dat natuurlijk graag. De eerste schilderijen die klaar zijn kunt u ook vinden in het portfolio.

Ook beschik ik over een nieuwe folder in de vorm van een uniek – en al zeg ik het zelf – kunstig vorm gegeven folder die u op een mooie wijze met mijn werk en mijn atelier kennis laat maken.

De komende maanden sta ik ook met enige regelmaat op kunstbeurzen. En tot slot hangt mijn werk ook in ‘s-Hertogenbosch in de Vughterstraat in een prachtige meubel design winkel (Thuis Den Bosch). U kunt een deel van mijn werk daar niet alleen bewonderen, maar ook aanschaffen. Tenslotte hangt een schilderij – en het liefst een van mij – het mooiste bij u thuis aan de wand…

Walter Hermes

default