Walter Hermes

Walter Hermes, eigenaar van hermespaintings.nl en veelgevraagd figuratief kunstschilder

Stijlelementen zijn voor iedereen steeds meer aanwezig. We beseffen het meestal niet, maar stijl en vorm zijn dagelijks in ieders leven van invloed.

We ontwikkelen. Veranderen. Gaan met de tijd mee. Omdat we nieuwe impulsen nodig hebben. Of omdat het simpelweg tijd is voor iets anders… Ik verander doorlopend. Door gebeurtenissen, invloeden in werk en prive. Wat blijft is kwaliteit. Onderscheidend en toch vertrouwd.

Mijn werk en stijl is de afgelopen jaar enorm veranderd. Doorontwikkeld. Technieken veranderen ook, als ook je ideeën hoe dit om te zetten in nieuwe creativiteit, expressie.

Ook het internet als medium is volwassen geworden. Mijn nieuwe website laat veel beter zien wie ik ben en wat ik doe. Als mens en in mijn werk. Veelzijdig en toegankelijk. Met passie in mijn werk en leven.

Veranderingen… Stijlvolle eenvoud. Eenvoudig stijlvol. Minimalistisch waar mogelijk en toch overzicht over wat ik doe.

Van cursussen en materialen. Van exposities tot aan mijn portfolio. Inzicht en overzicht… Maak (opnieuw) kennis met mijn werk, mijn atelier en ik als persoon erachter. Nieuw en toch vertrouwd. Herkenbaar.

Oprechte creatie. Creatieve oprechtheid.
Welkom. Op mijn totaal vernieuwde site hermespaintings.nl. En graag tot ziens bij een van mijn exposities, cursussen of wellicht tijdens de atelierroute !

Walter Hermes.