Automotive – Chrysler

Portfolio hermespaintings.nl - Chrysler - USA Cars - Opdracht van Mark van Ravensteijn - door Walter Hermes

Dit is een opdracht uit een serie voor de automotive branche en relatiegeschenken, in opdracht van USA Cars / Marc van Ravensteijn (klik op deze link voor meer informatie).

USA Cars staat in de gehele Benelux bekend om haar uniek en hoogwaardig aanbod van uitzonderlijke wagens én  service. Het was mij dan ook een eer en genoegen een aantal hele bijzondere auto’s te mogen vastleggen als relatiegeschenk voor hun toekomstige eigenaren, een bijzonder gebaar van USA Cars  wat de unieke binding tussen de eigenaar en de auto accentueert.

Het spreekt voor  zich dat de unieke kenmerken van de auto’s evenzo tot hun recht moesten komen zowel als de stijl,  karakter en snelheid waarmee dergelijke bolides een blikvanger en gelijkertijd tot een uniek icoon verworden zijn. Het is mede daarom dat ik trots ben in elk afzonderlijk onderwerp uit de (grote) serie geslaagd te zijn in mijn opdracht, waarmee ik het bijzondere en hoogwaardige niveau van een zeer gerespecteerde onderneming kon onderstrepen.

Uw eigen kunstwerk…

Wilt u wellicht uw ideeën om laten zetten in een uniek kunstwerk? Klik dan op de foto bovenaan deze pagina.

In het menu:  galerie > porfolio (of door op voorgaande link te klikken) kunt u een fotoshow starten.

Wisselende onderwerpen bied ik op mijn site hermespaintings.nl als download aan in grootformaat (2000 x 2000) pixels (met watermerken).

U vindt deze in het menu: galerie > downloads.